Nicobelli begynner å selge produkter via KlarPris’ innkjøpsportal!

21.08.2019

Nicobelli vil blant annet selge FlowCon og Paffoni via KlarPris!

Nicobelli er en VVS-grossist med særlig fokus på kvalitetsvarer. Alle varer er nøye utvalgte med fokus på kvalitet, funksjonalitet og miljømessige krav. Virksomheten er dessuten enedistributør av Paffoni og FlowCon Internationals dynamiske og termostatiske reguleringsventiler. Les mer om Nicobelli VVS her.

 

Nicobelli står bak FlowCon, og så er vi eneforhandler av italienske Paffoni, så vi gleder oss til å komme ut til de profesjonelle VVS-installatørene via KlarPris, slik at det blir enkelt for dem å kjøpe disse varene. Og så vil vi gjerne takke KlarPris for en ytterst god kundestøtte under hele prosessen!” – Carsten K. Hartmann, adm. direktør i Nicobelli.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender seg til grossister, direkte leverandører og produsenter, og gir en rekke fordeler ved å selge/markedsføre produkter på innkjøpsportalen. Alle partnere har mulighet for å velge mellom en rekke tjenester, og dermed skreddersy et verdiskapende program. Du kan lese mer om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for produsenter her.

 

Vil du også optimere ditt innkjøp?

Med KlarPris får du oversikt over innkjøpet ditt. Dermed sparer du både tid, penger og ressurser. Prøv det gratis i 14 dager, og se hvor enkelt det er!

 

Prøv 14 dager gratis