KlarPris' informasjonskapselpolitikk

Sist oppdatert: 15.04.2020

 

Generelt

Vi bruker informasjonskapsler og andre sporingsmekanismer (samlet «Informasjonskapsler») på nettstedet vårt for å forbedre tjenesten vår og målrette annonser. Ved ditt første besøk på nettstedet, vil du bli bedt om å godta at vi plasserer en eller flere informasjonskapsler på enheten din. Du gir din aksept ved å klikke på OK. Du kan velge bort informasjonskapsler (cookies) ved å følge instruksjonene nedenfor.

 

Om informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en kort tekstfil som er lagret på datamaskinen, mobilen eller nettbrettet. Informasjonskapsler tillater oss å:

  1. Gjenkjenne deg når du besøker nettstedet for å gi deg en mer personlig opplevelse.
  2. Undersøke vanene dine på nettstedet. Jo bedre vi forstår hvilke produkter du er interessert i, jo bedre blir vår evne til å skreddersy løsninger for deg.
  3. Få informasjon om antall besøkende og deres oppførsel.
  4. Forbedre ytelsen på nettstedet.

 

Informasjonskapslene vi bruker

Vi bruker følgende typer informasjonskapsler som du godtar:

Settes inn så snart som mulig.

 

Velg bort eller slett informasjonskapsler

Du kan slå av informasjonskapsler i nettleseren din, inkludert sletting av nettleserloggen. Hvis du velger å blokkere eller slette informasjonskapslene våre, kan det hende at du ikke har tilgang til funksjoner på plattformen, noe som kan påvirke måten nettstedet fungerer på. Du kan alltid avvise informasjonskapsler i personverninnstillingene i nettleseren.

 

Kontaktinformasjon 

Hvis du har spørsmål om informasjonskapselpolitikken vår, kan du kontakte Morten Asp Andersen på maa@klarpris.dk.