Alle leverandører på en plattform

Med KlarPris trenger installatøren ikke lenger å sitte og beregne leverandørenes priser manuelt, for å deretter sammenligne dem og finne ut av hvor han skal legge en bestilling. KlarPris har nemlig samlet alle leverandørene dine på en plattform og gjør alle beregningene for deg. Det er innkjøp gjort enkelt!

Les mer

Intelligent søkefunksjon

Har du lagt merke til at Google foreslår alternativ når du begynner å skrive i søkefeltet? Innkjøpsportalen gjør det samme. Når installatøren begynner å skrive, forutsier søkefunksjonen hva han leter etter og foreslår relevante varer.

Les mer

Fakturakontroll

Med fakturakontrollen trenger du ikke lenger å bruke tid på at å sjekke fakturaene dine manuelt! Innkjøpsportalen har en fakturakontroll som automatisk sjekker alle installatørens fakturaer og sammenligner dem med hans innkjøpsavtaler, kampanjer og tilbud.

Les mer

Lagerstatus

Innkjøpsportalen har en kontinuerlig dialog med leverandørenes lager, og kan derfor vise lagerstatus på et produkt hos de forskjellige leverandørene. Dermed unngår installatøren å kjøpe varer som ikke er på lager.

Les mer

Favorittlister

Med funksjonen favorittlister kan installatøren lagre varer på forskjellige lister, slik at han ikke trenger å gå inn og søke etter dem gjentatte ganger. Installatøren kan opprette så mange lister som han trenger og dette forenkler virkelig innkjøpene!

Les mer
KlarPris brukes allerede av mer enn 1300 virksomheter!

Skal kundene dine også ha KlarPris? Kontakt konsernsjef, Jens Davidsen.

Kontakt CEO Jens Davidsen