Alternative produkter

Med oversikten over alternative produkter kan du matche varene dine med de mest populære varene i KlarPris. Når varen din er matchet, vil den komme frem som et alternativ til den populære varen. På den måte økes synligheten din.

Aktiv lead-generering

Partnerprogrammet gir deg tilgang til mer enn 1400 håndverksvirksomheter. Men ikke nok med det; KlarPris hjelper deg aktivt med å få nye leads blant kundene våre. Og med et stigende antall kunder på KlarPris hver måned er det en enkel måte å generere leads på!

Tilgang til markedsdata

Hver måned får du en detaljert oversikt over hvordan du presterer på KlarPris. Rapporten inneholder blant annet informasjon om din markedsandel, utviklingen av denne, og kundenes handelsmønstre ift. dine varekategorier.

Du bør bli KlarPris-partner fordi:

Ingenting er viktigere enn å være til stede der kundene dine er. KlarPris gir deg tilgang til mer enn 1400 håndverksvirksomheter som kjøper materiale hver dag.

Vi blander oss ikke inn i kundeforholdene dine eller prissettingen din, men fokuserer utelukkende på vår viktigste oppgave: å skape oversikt i markedet, og formidle kontakten mellom B2B-aktører i byggebransjen.

Simon Uldall
Head of Sales
Vil du selge produktene dine via KlarPris?

Kontakt Simon Uldall, Head of Sales, for mer informasjon.

Kontakt Simon Uldall