Nye kunder
Nye kunder kan bli tilbudt en konto hos deg når de begynner med KlarPris.
KlarPris_Illustrationer
Samme verdikjede
Du har samme verdikjede som før.
Få tilgang til dataen din
Vi gir deg tilgang til din data, i motsetning til andre online plattforme.

I lyset av globalisering og økt digitalisering er ingenting viktigere enn å være der, hvor kundene er. Med KlarPris får du tilgang til mer enn 1400 kunder som kjøper materialer hver dag.

Vi blander oss ikke i kundeforhold eller prissetting, men fokuserer utelukkende på vår viktigste oppgave: å skape en oversikt over markedet, og formidle kontakten mellom B2B-aktører i byggebransjen.

Hvis du er interessert i å selge produktene dine gjennom KlarPris, vennligst kontakt vår Global Partner Manager, Simon Uldall.

Simon Uldall
Global Partner Manager

Fordeler med KlarPris

Alle kunder på en plattform

KlarPris brukes av mer enn 1400 virksomheter på daglig basis. Installatørene som ikke allerede har en konto hos deg, vil bli tilbudt en når de registrerer seg hos KlarPris, og hvis de vil opprette en konto vil vi videresende den potensielle kunden til deg. Det er enkel leadgenerering!

I tillegg er KlarPris på ingen måte involvert i prissetting. Du beholder alltid kontroll over priser og rabattavtaler.

Tilgang til marketsdata

Hver måned sender vi en oversikt over de mest etterspurte produktene på plattformen. Oversikten viser også hvor produktene dine ikke er representert, og gir deg en veiledning for hvordan du rapporter alternativer til disse etterspurte produktene.

Installatørene ser disse alternativer når de legger til et produkt i handlekurven.

Kampanjeoptimalisering

Du kan lage kampanjer og tilbud på plattformen. Når du har opprettet en kampanje, viser KlarPris dine tilbud hver gang en kunde søker etter et lignende produkt, også selv om de søker etter konkurrenters produkter.

Vår prisstruktur er laget slik at det gir mening for alle å være med på KlarPris, selv om du er stor eller liten. Du kan sette sammen ditt abonnement med forskjellige fordeler, så det gir mening for din virksomhet!

Kvaliteten på leverandørene som finnes på KlarPris er ekstremt viktig for å opprettholde en verdifull innkjøpsportal. Derfor gjennomfører vi en grundig screening før vi inngår avtaler, og forbeholder oss også retten til å avvise potensielle leverandører dersom de ikke overholder våre standarder.

Ønsker du å være leverandør på KlarPris?
Kontakt Simon Uldall, Global Partner Manager, for mer informasjon.
Kontakt Simon Uldall