Hudevad og Stelrad starter samarbeid med KlarPris!

29.10.2019

Produkter fra Hudevad og Stelrad blir enda enklere å finne i KlarPris!

Fremover blir varer fra begge merker vist med logo. Når du bestiller varene via KlarPris, vil ordren naturligvis fortsatt gå til den grossisten/leverandøren du velger å handle hos.

 

Hudevad Radiator Design har i mer enn 80 år produsert designradiatorer til det danske markedet. Stolte designtradisjoner kombinert med form, funksjon og kvalitet er virksomhetens varemerke, og deres fleksible radiatorløsninger appellerer til både arkitekter, installatører og sluttbrukere. Les mer om Hudevad her.

 

Stelrad er en av de absolutte pionerene på det europeiske radiatormarkedet. Den første stålpanelradiatoren ble produsert helt tilbake i 1960, og i dag er virksomheten fortsatt en av de ledende produsentene på det europeiske radiatormarkedet. Les mer om Stelvad her.

 

Vi vil gjerne gjøre det enkelt for VVS- og byggebransjen å finne informasjon og kjøpe varer fra våre to merker. KlarPris hjelper oss med synligheten, samtidig som kundene kan kjøpe varene våre via leverandørene i KlarPris!” – Martin Vangsø Erichsen, salgssjef for Hudevad og Stelrad.

 

Om KlarPris Partnerprogram

Programmet henvender seg til grossister, direkte leverandører og produsenter, og gir en rekke fordeler ved å selge/markedsføre produkter på innkjøpsportalen. Alle partnere har mulighet for å velge mellom en rekke tjenester, og dermed skreddersy et verdiskapende program. Du kan lese mer om programmet for grossister og direkte leverandører her, og for produsenter her.

 

Vil du også optimere ditt innkjøp?

Med KlarPris får du oversikt over innkjøpet ditt. Dermed sparer du både tid, penger og ressurser. Prøv det gratis i 14 dager, og se hvor enkelt det er!

 

Prøv 14 dager gratis