Sverige: Christoffer Olofsson trenger ikke å besøke forskjellige nettbutikker når han handler.

«Det er fornuftig å bruke innkjøpsportalen. Jeg trenger ikke lenger å gå gjennom alle leverandørenes nettbutikker for å finne de beste prisene!»

Christoffer Olofsson
Innkjøper hos Strömstads Värme & Sanitet AB

Utfordring

Christoffer Olofsson husker at han pleiede å bruke to skjermer hver gang han kjøpte varer til virksomheten. Det var en irriterende prosess, og mangelen på oversikt i markedet gjorde det vanskelig å finne det beste kjøpet. Med alle de ulike rabattene tok det lang tid for ham å finne nettoprisene sine.

 

Løsning

Christoffer Olofsson valgte å implementere KlarPris’ innkjøpsportal. En av de funksjonene han er mest fornøyd med, er at han ikke lenger trenger å besøke alle leverandørers nettbutikker for å finne ut hvor han skal handle.

«… og hvis jeg ikke kan få den beste prisen for varene jeg trenger fra en og samme grossist, finner portalen ut hvordan jeg optimaliserer kjøpet ved å dele det mellom ulike grossister. Det er smart», sier Christoffer Olofsson.

 

Resultat

I dag kan Christoffer Olofsson gå rundt på lageret med et nettbrett mens han bestiller varer, og trenger ikke lenger å besøke forskjellige nettbutikker. Portalen har ikke bare gjort det enklere og raskere å kjøpe varer – det har også gitt virksomheten økonomiske fordeler som har skapt vekst.

«Det har vært en veldig god beslutning å bytte til innkjøpsportalen. Jeg kan ikke forestille meg å gå tilbake til å sitte med to skjermer og bruke timer på å beregne priser», sier en glad Christoffer Olofsson.

 

Virksomheten

Strömstads Värme & Sanitet AB ble grunnlagt i 1947 og har i mer enn 60 år utført installasjons- og serviceaktiviteter i Strömstad, Tanumshede og de nærliggende områdene. Virksomheten har 47 ansatte.

Prøv KlarPris gratis i 14 dager!

KlarPris brukes daglig av mer enn 1400 virksomheter.
Prøv innkjøpsportalen selv og se hvor enkelt du kan optimere innkjøpet!

Prøv 14 dager gratis